Na jedno … s charitou

Projekt má umožnit neformální setkávání našich příznivců za velmi zajímavých podmínek v inspirativním prostředí strahovského Klášterního pivovaru + od účastníků získávat finanční příspěvky na činnost strahovské Farní charity.

IMG_20160903_0001 (2)

Princip

Farní charita nabízí účastníkům 50% slevu z celého nabízeného sortimentu v pivovaru. Za to na oplátku očekává, že každý, kdo tuto nabídku využije, podpoří činnost Farní charity konkrétní částkou dle vlastní svobodné volby. V této souvislosti je nutno připomenout, že svobodná volba každého z nás končí tam, kde začíná svobodná volba někoho jiného, a proto v tomto projektu svobodná volba účastníků končí u minimální výše příspěvku 30 Kč.

Příspěvky výrazně vyšší jsou na místě odměňovány společným selfíčkem účastníka s logem Charity a jeho zveřejněním na charitním facebooku.

Kde?

Klášterní pivovar Strahov. Pro účastníky je vždy rezervován jeden stůl pro 10 osob (v případě většího zájmu bude zváženo navýšení kapacity).

dobre-pivo-zeny-hezke

Kdy?

Po dohodě, když se přihlásí alespoň 4 účastníci – obvykle od 19:00 do zavíračky ve 22:00.

Kdo je vítán?

Kdokoliv bez rozdílu věku, pohlaví a společenského postavení, kdo chce v dobrém podpořit strahovské společenství i činnost zdejší Farní charity.

Co znamenají ty 3 tečky v názvu projektu?

• pivo
  • limo
  • kafe
  • jídlo